Infiintata in anul 1994, Paladium Com S.R.L este situata in Bucuresti.

Firma Paladium Com S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de fainuri, zahar, carne, mezeluri, pui, conserve, dulciuri, bauturi alcoolice, sucuri, apa minerala, plata, paste fainoase, condimente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Paladium Com S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cristin Nl Impex S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Firma Cristin Nl Impex S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de paste fainoase, peste proaspat, iaurt, branzeturi, conserve, alimente congelate, dulciuri, condimente. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.


Top